Αρχική Το πλήρες πρόγραμμα Άλλες εκδηλώσεις Ποίηση για τη Γάζα στο Baumstrasse
Ποίηση για τη Γάζα στο Baumstrasse

Ποίηση για τη Γάζα στο Baumstrasse

Την Τρίτη 28 Απριλίου στις 7:30 το βράδυ στο Baumstrasse, Σερβίων 8, στον 2ο όροφο, στο Βοτανικό, σας περιμένουν δύο ποιητικές συλλογές για τη Γάζα, με τους δύο ποιητές να στέκονται δίπλα στους εγκλωβισμένους, στους άμαχους, με τα θύματα, απέναντι στα πεπραγμένα του Ισραήλ.

Ο Ντίνος Σιώτης «Με τα μάτια στη Γάζα», εκδόσεις Πόλις και ο Μοσάμπ Αμπού Τόχα με τα «Πράγματα που ίσως βρείτε κρυμμένα στο αφτί μου», εκδόσεις Κοινωνία των (δε)κάτων, μας υπενθυμίζουν πως αυτό που έγινε στη Γάζα είναι κάτι το μη ανεκτό απ’ τον πολιτισμένο κόσμο, κάτι το πολιτικά αφόρητο.

Για τα δύο βιβλία θα μιλήσουν οι Χρίστος Αγγελακόπουλος, Παναγιώτης Βούζης, Κώστας Βούλγαρης και Αγγελική Κορρέ. Τενόρο σαξόφωνο θα παίξει ο Χάρης Μαθιόπουλος.
Συντονίζει η Αναστασία Σιώτου.

Ημερομηνία

Τρίτη, 28 Απρ 2026
Έληξε

Ώρα

7:00 pm

Τοποθεσία

Location Name
folder

Κατηγορίες

Διοργανωτής

Organizer Name